Szent Család Óvoda

Szent Család Óvoda

25. születésnapunk

Dicsőség Istennek!

2022. szeptember 01. - ujjandi

Isten ma is teremt. Csodái bizonyítják végtelen szeretetét. Egy ilyen csoda a mi Óvodánk.

Először vágyat teremtett a szívünkbe majd adott hozzá eltökéltséget, kitartást és hűséget. Ahogy Isten kegyelméből növekedtünk hitben és szeretetben, úgy bővültünk lélekben és épületben.25 év tesz róla tanúságot, hogy Isten áldása hogyan árad szét életünkben , ha őt tesszük az első helyre  a szívünkben.

Két csoportszoba egy öreg épületben, 46 gyermek, 4 óvónő, 2 dajka. Ez volt a kezdet.

Ma egy gyönyörű hatalmas új óvoda, 122 gyermek 20 fős munkaközösség. Isten óvodája ez, szent hely.

Kápolnájában láthatóan is szívünk királya méltó helyet kapott, reményünk, örömünk forrása Ő.

Szentlelke velünk munkálkodik. Így építjük Isten országát egy tőle kapott küldetésben, melyről püspökatya így beszélt az óvoda 25. születésnapi ünnepsége szentmiséjén: „a gyermek életében az első évek a legeslegfontosabbak, ilyenkor születik valakinek a gondolkodásmódja, érzésvilága. A szülő számára hatalmas biztonság, ha olyan helyen lehet a gyermeke, ahol vigyáznak rá, s ahol valamit megsejt az élet nagy titkaiból a szeretet titkából, nagylelkűségből, önzetlenségből.”

A bejegyzés trackback címe:

https://szentcsaladovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr9517921739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása