Szent Család Óvoda

Szent Család Óvoda

Szüreti kerti party Botfán

2022. szeptember 19. - ujjandi

"Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek! 8Mert aki kér, az kap, aki keres, az talál, s aki zörget, annak ajtót nyitnak!" (Mt 7,7-8)

A héten folyamatosan imádságban hordoztuk a szüreti programjainkat, az időjárást. Így valósulhatott meg, hogy verőfényes napsütés, jó idő és rengeteg gyermek nevetése töltötte be a botfai Hűvös-kastély környékét. Hosszú idő után újra együtt lehettünk a családokkal. 

Az idei szüreti kerti party rendhagyó módon Botfán került megrendezésre, ahova nagyon sokan kilátogattak. A programra sokféle játékkal, barkácsolással készültek az óvónénik, dadusok illetve finomabbnál finomabb falatokkal a családok. A napot szentmisével zártuk, melyben Gellért atya vezetet és tanított bennünket. 

Ezen a napon a Szülői Munkaközösség is megszervezte az idei Almáriumot, melynek befolyt összegével az óvoda szépülését, anyagi lehetőségeit támogathatták a családok. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentcsaladovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr4417980878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása