Szent Család Óvoda

Szent Család Óvoda

Szüret

2015. október 22. - ujjandi

„Az emberek… akik esznek, isznak és fáradságuk mellett a jót élvezik, Isten ajándékát veszik” (Préd 3, 13).

Mennyei Atyánk gyönyörű ősszel ajándékozott meg bennünket. Neki köszönhetően idén is megrendezésre kerülhetett a szüreti kerti parti, mely több éves óvodai hagyományra tekint vissza. Az óvoda udvara a préssel, a madárijesztőkkel, a szalmabálákkal, a szőlőfürtökkel és a szalmakalapokkal őszi édenkertté változott.

Délelőtt a gyermekek megismerhették a szüret munkafolyamatait, kipróbálhatták a darálást, a préselést és ez által megérezhették a munka örömét. Szőlő és mustillat töltötte be az óvodaudvart. A közös munka végeztével megkóstolhattuk a kemény fáradozás édes gyümölcsét. Igazi szüreti hangulat járta be az óvoda udvarát.

Örömteli délutánt töltöttünk el együtt. Barkácsos tevékenységeken, mozgásos játékokon és agapén vettünk közösen részt, az aktív szülői összefogásnak köszönhetően a felállított kosárcsúszda is gazdagította az élményeket. Az eltöltött idő és a közös játékok során a családok megtapasztalhatták az együttlét örömét, alkalmat adott az ismerkedésre, beszélgetésre.  

Adjunk hálát Mennyei Atyánknak mindazért, amit nekünk ajándékozott és az áldott időért, amit pihenéssel és a családdal tölthettünk.      

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentcsaladovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr908012131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása